Meteen naar de inhoud

Over happysounds

Welkom bij Zangkoor HappySounds! Wij geloven dat zingen vrolijk maakt en positieve energie geeft, en we willen dat gevoel graag delen met jou. Als je houdt van stemvrijheid zonder limieten en het op een ontspannen manier uiten van je emoties, dan is dit de perfecte plek voor jou.

Onze repetities vinden plaats elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 in Dienstencentrum Duivenvoorde, Duivenvoorde 262 in Leidschendam. Zie verder de pagina repetities. Ons repertoire is een mix van popnummers, zowel oude als nieuwe, en musicalnummers en we zijn altijd op zoek naar nieuwe nummers om te zingen. Onze professionele dirigent zorgt ervoor dat we elke keer weer ons beste geven tijdens de repetities.

We zijn een groep enthousiaste zangers en zangeressen van alle leeftijden en achtergronden, en we heten iedereen welkom om ons koor te versterken. Dus als je geïnteresseerd bent in het zingen met ons, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen je binnenkort bij een van onze repetities te zien!