Meteen naar de inhoud

HappySounds optreden bij RotjeKoor in Rotterdam!

  Afgelopen zaterdag 15 juni nam zangkoor HappySounds deel aan het korenfestival Rotjekoor, een groot festival in de binnenstad van Rotterdam. Een overzicht van dit festival vindt u op RotjeKoor – Het meest gerse korenfestival van Rijnmond e.o.

  Ondanks de wat tegenvallende weersomstandigheden was het een geslaagde middag. Drie spetterende optredens in wind en een klein beetje regen voor een enthousiast publiek.

  Er werd een selectie uit het repertoire gebracht waaronder het gevoelige ‘Hard to say I’m sorry’ en het swingende “Don’t stop”. Het publiek en de organisatie werden aan het einde bedankt met het nummer “Thank you for the music”.

  HappySounds gaat binnenkort de zomerstop in. Half augustus wordt er op dinsdagavond van 20 tot 22 uur weer enthousiast gestart met een nieuw repertoire. Het eerste nummer ligt al klaar.

  Nieuwe leden, in alle stemgroepen, zijn van harte welkom. Interesse? Mail naar info@happysounds.nl of bel naar Franny : 06 – 4190 6822. Verdere informatie vindt u ook op onze website www.happysounds.nl

  Of…. Kom luisteren naar ons volgende optreden op dinsdagavond 2 juli, 20:00 uur in Dienstencentrum Duivenvoorde te Leidschendam.